Aanbod en Beheer

Theemsplein 13 ABC

VERHUURD

Theemsplein-haarlem 

De 3 appartementen zijn in 2018 volledig vernieuwbouwd waarbij onder meer veel aandacht is besteed aan isolatie. Alle kozijnen zijn voorzien van dubbel glas, de muren hebben een geïsoleerde spouw en de vloeren hebben een geluidisolerende afwerking met daar overheen een laminaat vloerbedekking.
Het uitzicht is op een mooi, ruim en groen plein met voldoende parkeer gelegenheid.

Appartement A - 1e etage - ca. 40 m2
Bij de entree op de begane grond is de eigen meterkast met meters voor gas,water en elektra. Entree op de 1e etage met deur naar toilet ruimte met zwevend toilet, kast met aansluiting voor wasmachine en de eigen hoogrendement c.v.-ketel. Vanaf daar leidt de deur naar de woonkamer met veel lichtinval en semi-open keuken, die voorzien is van kookplaat, afzuigkap, koelkast en vaatwasser. Vanuit hier leidt een deur naar de slaapkamer, die toegang geeft tot de luxe badkamer die voorzien is van douche, wastafel en design radiator. Vanaf hier is de toegang tot een balkon.

Appartement B - 2e etage - ca. 40 m2
Zie appartement A, maar zonder balkon.

Appartement C - 3e etage - ca. 40 m2
Voordeur op de 2e etage geeft met een vaste brede trap toegang tot het appartement. De ruime woonkamer met hoof plafond heeft een open keuken die voorzien is van koelkast, vaatwasser, kookplaat en afzuigkap. De badkamer is voorzien van douche, zwevend toilet en wastafel. De grote kast heeft een wasmachineaansluiting. Vanuit de woonkamer leidt een vaste trap naar de slaapkamer op de vide.